tiistai 16. syyskuuta 2014

Helppoakin helpompi jälkiruoka

Miten usein onkaan todettu, että muutamasta tavallisesta aineksesta voi syntyä jotain äärettömän herkullista. Tällä kertaa tarvittiin vain munajuustoa (kaupasta, vaikka senkin voisi tehdä itse), pakastemansikoita, kuohukermaa ja sokeria.

Kyllä kelpaa herkutella!


LÄMMINTÄ MUNAJUUSTOA MANSIKKAKASTIKKEEN JA KERMAN KERA

munajuustoa

pakastemansikoita
sokeria

kuohukermaa
sokeria

Sulata mansikat. Ei haittaa, vaikka osa olisi vielä hiukan kohmeisiakin. Lisää mansikoiden joukkoon haluamasi määrä sokeria (kastike saa olla makeaa) ja soseuta mansikat mehuineen sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi.

Vatkaa kuohukermaa hyvin löysäksi vaahdoksi ja lisää loppuvaiheessa joukkoon hiukan sokeria.

Kun kastikkeet ovat valmiit, lämmitä munajuustoa hiukan kädenlämpöistä lämpimämmäksi. Leikkaa juusto ja laita tarjolle mansikkakastikkeen ja kermavaahdon kera.

4 kommenttia:

  1. Ja olet vielä romanttiseksikin heittäytynyt :) Niin on nätti kuin sika pienenä tuo annos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pala romantiikkaa on aina paikallaan :) Jos ei muuten, niin lautasella!

      Poista
  2. Yksinkertainen on kyllä hyvää. Ja kaunista, on niin söpöjä nuo kermasydämet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensin ajattelin, että sydämet näyttävät ihan ahtereilta, kun kerma oli vähän vaahdotettua ja pullistui somasti sydämissä :D

      Poista